Aktuelt - elins kunst

Gå til innhold

Hovedmeny

Aktuelt

Symbolikk og identitet på Kunstnerhuset
Kulturuka på Sortland er ei årlig begivenhet du ikke bør gå glipp av! Uka trekker musikere og kunstnere av rang fra fjern og nær, og byr på kuturelle opplevelser som varmer lenge. På Kunstnerhuset lover husets kunstnere ei unik utstilling, der verk innenfor mange ulike sjangre er sydd sammen til en spennende helhet. Åpent hele uka. Se forøvrig program.

Nordlyst på Andenes

Vinterfestivalen "Nordlyst" går av stabelen på Andenes 14.-19. februar 2012. Programmet er spekket med godbiter hele uka, og viser at Andenes har mer på den kulturelle menyen enn rakettoppskytning og hvalsafari. Elin er med på ei utstilling i forbindelse med festivalen. Ta en tur innom Galleri Fargeklatten i Veita, og nyt utstilling i stemningsfulle omgivelser hos den lokale ildsjelen Grete.  

 

Fullt hus
På Kunstnerhuset på Sortland markerer vi filmfestivalen Laterna Magicas 25-års jubileum med åpne verksteder og utstilling av arbeider signert husets kunstnere. Uttrykkene favner vidt; fra foto og grafikk til tekstilkunst, videokunst,  installasjon og maleri.
Kunstnerhuset huser samtidig SKINN-utstillinga "Uten ramme - nye rom".
Les omtale i Bladet Vesterålen, på VOL.no og i SortlandsAvisa


Helse i hvert penselstrøk
Gjennom et halvår har Elin undervist og motivert ei gruppe akvarell-elever i Mental Helse. Gruppa avsluttet med ei flott adventsutstilling av arbeidene sine på Sortland Storsenter. - Jeg er stolt av det de har fått til i løpet av disse  månedene, sier Elin.  Gruppa har "pensla" seg inn på et fint spor, og har nå startet en egen maleklubb.
Les omtale i Bladet Vesterålen


 
 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen